loader image

Què és Punt Barcelona?

+ de 0
PONENTS
+ de
VOLUNTARIS
+ de 0
ACTIVITATS
+ de 0
PATROCINADORS I
COL·LABORADORS
+ de
VISITANTS

Objectius

​- Fomentar la cultura a Catalunya en totes les seves manifestacions, afavorint la generació de noves idees que activin els processos de creació i la seva difusió.

– Promoure el coneixement i el diàleg entre les diverses cultures i pensaments.

– Potenciar les relacions personals i la convivència mitjançant la realització de trobades, activitats culturals i donant veu a experiències enriquidores.

– Fomentar l’educació com a coneixement de la realitat en tota la seva amplitud partint del desig de bé de l’altre.

– Construir el bé comú partint del compromís amb la identitat cultural pròpia.

Xifres i perfil del visitant. Més de 1.500 visitants

La riquesa de PuntBCN és la diversitat del públic que hi assisteix: persones de diferents tradicions, creences i cultures; treballadors, emprenedors i empresaris amb motivacions diverses; famílies, universitaris i joves de totes les edats. PuntBCN no es pot reduir als interessos d’un segment de la població. Respon al desig àmpliament estès de construir una societat plural, on tothom hi tingui cabuda i s’hi pugui expressar lliurement. No depèn de beneficis partidistes, sinó de les necessitats comunes.

Entre 20 i 30 entitats patrocinadores / col·laboradores

Des de Pimes a empreses esteses per tot el territori de l’estat amb milers de treballadors (Dino Gelati, Clece, LEF ingenieros,…), ONGs (Cesal, Banc Farmacèutic) i fundacions (Fundació Ared o Obra Social La Caixa) i administracions públiques (Ajuntament de Barcelona o la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat).

Més de 50 ponents. Més de 20 activitats

Taules rodones / concerts / exposicions / conferències / testimonis / grups de treball / espai infantil

Els més de 120 voluntaris són els protagonistes de PuntBCN

Ells fan possible l’organització d’aquest esdeveniment: donen el seu temps de manera gratuïta i desinteressada. Aquestes persones sostenen la responsabilitat de tots els aspectes del projecte. Entre ells s’hi troben batxillers, estudiants universitaris, adults i gent gran de diferents condicions i professions

Activitats i espais

Activitats: tallers, conferències, taules rodones, testimonis, exposicions, concerts, networking, esmorzars-col·loqui, activitats per als més petits i propostes per als adolescents. Espais: sales de conferències, sales de reunió-treball, zona d’exposició, bar-restaurant, terrassa, zona infantil, stands i expositors, i punt d’informació.